Відроджений Ford Bronco: нова інформація про знаменитий позашляховик (Фото)

Автовиробник вважає безперспективним Ford Bronco c V6 і МКПП.

В інтерв’ю виданню Ford Authority головний інженер проекту Bronco Ерік Леффлер розповів про те, що Ford Bronco оснащений двигуном V6 не отримає механічну коробку передач. Представник бренду заявив: «Якщо подивитися на те, що відбувається на ринку з аналогічними продуктами конкурентів, можна побачити, що попит на позашляховики з механічною коробкою передач дуже невисокий».

Леффлер вважає, що найкраще пропонувати 7-ступінчасту МКПП для модифікацій Sasquatch зі збільшеним на 56 мм дорожнім просвітом і позашляховими 35-дюймовими шинами.

Нагадаємо, що базовим двигуном для позашляховика Bronco є 2,3-літрова «турбочетвірка» з віддачею 273 к.с., яка може поєднуватися як з 10-ступінчастою АКПП, так і з «механікою» на сім передач. Для більш продуктивного 314-сильного V6 на 2,7 літра запропонують безальтернативну АКПП. «Механіка» буде доступна лише в виконаннях Base, Big Bend, Black Diamond, Badlands, Outer Banks, Wildtrack і First Edition. В 2021 році модифікація Sasquatch також стане доступна з МКПП.


Не пропустіть