Новий величезний кросовер Nissan Pathfinder помітили під час тестів (Фото)

Робота над Nissan Pathfinder 2022 модельного року триває, так як фотошпигуни знову помітили прототип, що проходить випробування в Феніксі, штат Арізона.

Одягнений в важкий камуфляж оновлений кросовер має передню панель зі збільшеною решіткою V-Motio, рестайлінгові фари і круглі протитуманні фари. Додаткові деталі розгледіти складно, але модель отримала більш обтічний силует і яскраво виражені колісні арки. Ззаду з’явилися нові ліхтарі, встановлені трохи нижче заднього скла, а також новий бампер і спойлер на задніх дверях.

Інтер’єр позашляховика поки залишається загадкою, але попередні шпигунські фотознімки показали, що Pathfinder отримає автономну інформаційно-розважальну систему, як в Nissan X-Trail 2021 модельного року. Не стане великим сюрпризом, якщо ряд інших компонентів також брала меншого кросовера марки.

Лінійка двигунів залишається непідтвердженою, але поточна модель має 3,5-літровий V6, який видає 284 к.с. і 351 Нм крутного моменту. Можливо, двигун буде замінений на більш новий 2,0-літровий VC-Turbo, встановлений в Nissan Altima. Він виробляє 248 к.с. і 370 Нм крутного моменту, але можливі і більш високі потужності, оскільки Infiniti QX50 видає 268 к.с. і 379 Нм крутного моменту.

Варто згадати, що оновлений Pathfinder повинен мати багато спільного з Infiniti QX60 наступного покоління, який був анонсований концепцією QX60 Monograph. Поточні моделі мають ту ж платформу і силову установку, і природно припустити, що ця тенденція буде продовжена, оскільки люксовий бренд слід стратегії «Nissan-plus».


Не пропустіть