Представлено автомобіль з ідеальним інтер’єром (Відео)

Фірма Kyocera вирішила переключитися з виробництва копіювальної техніки на проектування автомобілів майбутнього.

Днями японська компанія Kyocera, відома світові своїми принтерами, представила концепт автомобіля майбутнього з ідеальним салоном. Kyocera Moeye покликаний показати, як виробник бачить майбутнє автомобільної промисловості та його уявлення про ідеальний інтер’єр машини.

Згідно з озвученими принципами Kyocera, поїздка на автомобілі майбутнього буде нагадувати, скоріше, подорож на поїзді, коли пасажир сідає в особисту машину і, не докладаючи ніяких зусиль у вигляді водіння, виходить в точці призначення. Зрозуміло, при такій їзді увагу пасажирів буде прикута до інтер’єру і медіа можливостям автомобіля.

І ось в частині виконання і наповнення салону Kyocera і постаралися. Їхній автомобіль майбутнього буде зустрічати користувачів атмосферною контурною підсвіткою, яка змінюється в залежності від часу доби, якісною акустичною системою з об’ємним звучанням, ароматизатором повітря з п’ятьма різними ароматами, а місце передньої консолі займе напівпрозорий екран, який має можливість відображення різних інтерфейсів і інформації.

Головним достоїнством такого екрану стане його вміння доповнювати лобове скло за допомогою транслювання зображення з передніх камер. Такі ж екрани розташовані і на передніх стійках. Зрозуміло, про серійне виробництво Kyocera Moeye мови не йде – це всього лише демонстраційний концепт, який демонструє потенціал компанії.


Не пропустіть