Старенький Ford Bronco 29 років простояв без руху в заводській плівці (Фото)

Влітку 2020 го був представлений позашляховик Ford Bronco нового покоління. Автомобілі цієї серії не випускалися вже 24 роки (з 1996-го). Однак в американських запасах ще залишилися абсолютно нові Bronco з 90-х. Один з таких екземплярів виставлений на аукціон Bring a Trailer.

Цей Bronco XLT був куплений в Чикаго в 1991 році. Проте майже три десятиліття він з якихось причин провів на складі в Вісконсині, поки навесні 2020 го його не викупив дилер в Мічигані.

Через 29 років після випуску одометр показує всього 29 пройдених миль (47 км). Кузов пофарбований в колір Colonial White («Колоніальний білий» – сьогодні неможливо уявити таку назву фарби на новому автомобілі в США). Дах зроблено зі склопластику. Продавець визнає, що хром на деяких елементах злегка помутнів, а на кузові присутні кілька ледь помітних відколів фарби.

Під капотом – рядна 4,9-літрова “шістка” потужністю 145 к.с., агрегатована з 5-ступінчастою «механікою» і двошвидкісною роздавальною коробкою. На автомобіль встановлені 15-дюймові колеса з ручним блокуванням передніх маточин.

Салон в червоному кольорі Scarlet Red виглядає вельми цікаво. В обшивці застосовується поєднання шкіри, вінілу і вельвету. Незважаючи на те що Bronco позиціонувався як утилітарний позашляховик, в його інтер’єрі можна знайти багато цікавих деталей. Наприклад, як вам шкіряне оздоблення керма і кнопки управління круїз-контролем безпосередньо на спицях? Нагадаємо, що мова йде про автомобіль, випущений в 1991 році.

Також в Bronco присутні кондиціонер, електричні склопідйомники і касетний магнітофон.

У 1991 році за цей Бронко віддали $ 21 125. З урахуванням накопиченої за минулий час доларової інфляції ця сума еквівалентна сучасним $ 40 314.

Поки ж на аукціоні Bring a Trailer торги досягли позначки $ 31 250. Втім, за шість днів багато ще може змінитися.


Не пропустіть