Ford представив найпотужніший Transit в історії (Фото)

Американська компанія показала нову версію фургона Ford Transit 2021 року, продажі якої стартують вже в листопаді на деяких ринках.

Компанія Ford презентувала найпотужніший фургон в історії бренду. Йдеться про 5-тонний Ford Transit 2021 модельного року, який доступний в різних виконаннях: з одинарною або подвійною кабіною, різної довжини, у вигляді фургона або кабіни на шасі, і поруч інших особливостей.

Відзначається, що автомобіль також може бути перепрофільований в якості машини для спецслужб, наприклад швидкої допомоги або поліції. Також новинка може стати міні-автобусом на 19 і більше місць або версією для маломобільних людей з додатковим обладнанням для інвалідних колясок.

У вигляді фургона 5-тонний Transit пропонує корисне навантаження нетто 2383 кг. Варіант з високим дахом має вантажний об’єм 15,1 куб. метра і може перевозити п’ять європаллет. Посилені борти кузова забезпечують довговічність при перевезенні важких вантажів. Довжина вантажного відсіку становить 4 217 мм, а також відзначимо рівну вантажну підлогу і вбудовану підніжку. Фургон також підходить для переобладнання для поліції, соціального забезпечення або будівництва.

Всі версії 5-тонного Transit мають задній привід і оснащені 2,0-літровим дизельним двигуном EcoBlue, який розвиває 170 к.с. і 390 Нм крутного моменту. Шестиступінчаста механічна коробка передач пропонується в стандартній комплектації, але клієнти можуть замовити і 10-ступінчастий “автомат”.

Завдяки збільшеній вантажопідйомності 5-тонний Transit оснащений посиленою задньою віссю масою 3500 кг, яка з’явилася в Європі після того, як довела свою надійність в Північній Америці. Передня вісь має масу в 2100 кг. Крім можливості встановити на модель 10-швидкісний «автомат», новинка отримала нові задні гальма, ступичні вузли, колеса і більш широкі 205 мм задні шини.


Не пропустіть