Jeep представив розкішну версію позашляховика Cherokee (Фото)

Американська компанія почала приймати замовлення на спеціальну версію Jeep Cherokee, яка отримала назву Latitude Lux.

Компанія Jeep почала приймати замовлення на нову розкішну версію Cherokee Latitude Lux 2021 роки, яка обійдеться в 30 145 доларів і оснащена додатковим обладнанням. Новинка доступна в двох комплектаціях з переднім і повним приводом.

Під капотом Jeep Cherokee Latitude Lux встановлений 3,2-літровий двигун Pentastar V6 в поєднанні з дев’ятиступеневою автоматичною коробкою передач. Також є виконання з 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом.

Версія з моноприводом має цінник в 30 145 доларів, а за повнопривідну модифікацію дилери попросять 31 645 доларів США.

Latitude Lux має шкіряну обробку салону Nappa, передні сидіння з підігрівом і електроприводом, підігрів рульового колеса, систему дистанційного запуску і інформаційно-розважальну систему Uconnect з Apple CarPlay і Android Auto.

Крім того в оснащення входять світлодіодні фари, протитуманні фари і задні ліхтарі, датчик дощу, камера заднього виду і система допомоги при паркуванні з динамічними лініями, попередження про виїзд зі смуги руху, система допомоги утримання смуги руху, моніторинг сліпих зон і ряд інших асистентів.

За доплату також доступний пакет Comfort and Convenience Group, який додає двозонний клімат-контроль, 8,4-дюймовий сенсорний дисплей, розетку на 115 В, дзеркало заднього виду з автоматичним затемненням, двері багажного відділення з електроприводом і сигналізацію.

Крім того є пакет Sun and Sound Group, до якого входять аудіосистема преміум-класу від Alpine і панорамний люк на даху. Ще один опціональний пакет Trailer Tow Group пропонує додаткове охолодження двигуна і радіатор трансмісії, повнорозмірне запасне колесо на моделях 4х4, а також фаркоп.


Не пропустіть