Skoda анонсувала нові функції для автомобілів на 2021 рік

Skoda представила нові функції, які компанія планує застосовувати в своїх автомобілях.

У 2021 рік автовиробник Skoda хоче вступити з новими технологіями і можливостями. Компанія презентувала, які функції тепер будуть застосовуватися в автомобілях.

Основний акцент зроблений на нове рульове колесо. Вони дебютували в новому поколінні Skoda Octavia, а тепер будуть застосовуватися у всіх моделях. Поставлятися вони будуть з 2 або 3 спицями – в залежності від комплектації. Більшість з них будуть мати обробку у вигляді шкіри.

Новий Skoda Superb зможе похвалитися додатковими силовими установками з підвищеною потужністю. Найбільш топовий дизельний мотор буде мати 200 к.с. і знижений вміст азоту в вихлопних газах. Бензиновий двигун буде мати потужність на 280 к.с Обидві силові установки відповідають європейським стандартом.

Ще одне доповнення, яке торкнеться Kodiaq 2021, – інтелектуальний круїз-контроль. Система буде застосовувати зображення з камери в передній частині і дані з навігатора. В результаті, швидкість буде налаштовано автоматично.

Модель Karoq буде пропонуватися на ринку з 3-зонним клімат-контролем. Дизельний мотор у цього автомобіля на 115 к.с. замінили на 2.0 TDI. Базовий бензиновий мотор зможе видавати до 110 к.с. Відомо, що силові установки для таких моделей, як Scala і Kamiq теж пройдуть ретельне доопрацювання.


Не пропустіть