На аукціоні появився культовий Lamborghini Diablo SV 1998 року (Фото)

Ця модель по праву вважається одним з кращих суперкарів італійського автовиробника. Один такий екземпляр виставили на торги, організовані Bring A Trailer.

Свого часу Lamborghini побудувала всього 425 примірників Diablo SV. Суперкар, який став лотом аукціону, був проданий у Флориді. Оскільки це модель 1998 року, то це був останній Diablo з культовими сьогодні висувними фарами. Автомобіль пофарбований в відтінок «Smalto Deep Black», а з боків красується ефектна срібна графіка SV.

Фінальний штрих – пятиспицеві колеса на 18 дюймів. Також суперкар отримує гальма Brembo, регульоване заднє крило і підйомну систему передньої осі. Цей гіперкар, створений італійцями, до слова, з’являється в одній з пізніх версій Need for Speed. Шанувальники цієї легендарної гоночної гри до тепер пам’ятають цей момент.

При обробці інтер’єру використовувалася шкіра Nero, а на центральній консолі з’являється декор з вуглецевого волокна.
Пробіг авто – трохи менше 37 тисяч кілометрів. Оснащується Diablo SV 5,7-літровим безнаддувним мотором V12 з віддачею 530 к.с. Потужність передається на задні колеса завдяки 5МКПП.

Раніше стало відомо, що італійський Lamborghini випустив ювілейний 10-тисячний суперкар Aventador. Нагадаємо, що продажі цієї моделі почалися дев’ять років тому. Суперкар відразу привернув незвичайною зовнішністю і відмінною динамікою.


Не пропустіть