Розпочалися продажі ультрабюджетного Toyota Urban Cruiser (Фото)

Новий компактний японський кросовер Toyota Urban Cruiser, продажі якого на ринку Індії почалися ще минулого тижня, дістався до дилерів. Свіжі знімки однієї з «товарних» машин опублікував портал Autocar.

В основі Toyota Urban Cruiser лежить популярний в Індії Suzuki Vitara Breza, від якого новинка відрізняється лише кузовом. Під капотом кросовера розташовується 1,5 літровий атмосферний мотор на 105 к.с., який працює в парі з 5-ступінчастою механікою або 4-ступінчастим “автоматом”, який доповнюється 48-вольтовим стартер-генератором.

В оснащення бюджетника входить кондиціонер, система стабілізації, камера заднього виду, електричні склопідйомники на всіх дверях і мультимедійна система з 7-дюймовим екраном.

Збірка нового Toyota Urban Cruiser налагоджена на індійському заводі Maruti Suzuki, який тільки недавно пройшов через модернізацію. Ціни на нього в перерахунку за курсом стартують від 320 тис гривень ($11 200). Повідомляється, що в 2021 році Toyota Urban Cruiser буде доступний і на інших ринках.