Компанія Lamborghini побила черговий рекорд

Lamborghini може опинитися під загрозою продажу через дії Volkswagen, але італійська фірма по виробництву суперкарів швидко доводить, чому їй варто приділяти більше уваги.

Незважаючи на те, що продажі не можна назвати величезними, особливо в порівнянні з брендом VW або навіть іншими високопродуктивними дочірніми компаніями, такими як Porsche, бренд як і раніше працює добре і тільки що досяг рекордної кількості продажів за вересень. Це всього 738 одиниць на місяць, що може здатися незначним, але це сильний показник для ультра-нішевого виробника, який може похвалитися тільки одним сімейним автомобілем у вигляді Lamborghini Urus. Це ще більше вражає, якщо врахувати затримки виробництва, викликані пандемією COVID-19.

Останні дані про продажі означають, що за останні три місяці 2 083 моделі Lamborghini знайшли нові домівки. Підтверджуючи ці цифри, Lamborgini Urus став справжнім хітом, недавно подолавши позначку в 10 000 проданих одиниць, що відповідає Aventador, яка досягла того ж рівня. Однак допомогли інші моделі. Оновлений Huracan Evo історично хоч і є відмінним продуктом для бренду, але нові моделі Huracan RWD Spyder, родстер Sian і трековий Essenza SCV12 зіграли позитивну роль для бренду як частина зростаючого портфоліо.

«Я дуже пишаюся цими результатами: вони підтверджують відмінну роботу, яку ми проробили протягом багатьох років, зберігаючи нашу позицію дуже амбітного, бажаного і надійного бренду в автомобільному світі. Наша команда подолала момент значної невизначеності з великою гнучкістю, далекоглядністю і готовністю реагувати. Ми експериментували з новими способами зв’язку з клієнтами і ентузіастами, продовжуючи прагнути до досягнення нових цілей з постійним поглядом в майбутнє: відмінна риса Lamborghini», – сказав про досягнення генеральний директор Lamborghini Стефано Доменікалі, який незабаром покине пост в Lamborghini стане генеральним директором F1.