Ford Thunderbird 1963-го року без зупину переробляли чотири роки (Фото)

Дана модель, без сумнівів, є однією з найбільш культових в Америці. Нещодавно власник вирішив його значно модернізувати, віддавши в руки тюнерам. Тепер його виставили на продаж.

Нагадаємо, в період з 1955-го по 1997-ті роки модель Ford Thunderbird реалізовувався в десяти поколіннях. Сама модель стала культовою на американському авторинку. На початку 00-их, в свою чергу, автомобіль повернувся на ринок вже в 11-му поколінні, але попит і популярність виявилися недостатніми, що, само собою, не дуже сподобалося компанії. Так модель Thunderbird назавжди зникла з американського авторинку.

Тут же повідомляється про третє покоління. Всього було три власника, останній вирішив значно модернізувати власний Ford Thunderbird 1963-го року, не дивлячись на те, що майже кожен власник швидше намагається навпаки зберегти консервативну оригінальну зовнішність і інтер’єр. Тюнінг-ательє Starlite Rod and Kustom близько чотирьох років активно займався його модернізацією.

Багато хто здивується, як на кастомний автомобіль було витрачено так багато. Відповідь проста – майже все, крім рами і силового агрегату було повністю змінено. Таким чином кузов був забарвлений в новий, зелений колір, який отримав досить контрастні смуги в стилі минулого століття. Крім цього автомобіль оснастили пневматичною підвіскою Accuair. Справжній лоурайдерский апарат! Однак салоном займала компанія з Каліфорнії – Chuy’s Auto Interior. Інтер’єр отримав унікальні крісла темно-зеленого кольору, що чудово поєднуються з зовнішнім виглядом класичної моделі. Також є ретро-килими і хромові вставки. У багажник були впроваджені особливе килимове покриття і деякі вставки, для того, щоб закрити собою повітряні компресори та акумуляторні баки пневматичної підвіски. Загалом, величезна увага була приділена саме для створення тієї самої ретро-атмосфері!

Ford Thunderbird 1963-го року не так давно був виставлений на продаж в рамках аукціону Stratas. Оригінальний силовий агрегат, за словами продавця, не втратив в потужності і виробляє таку ж колосальну віддачу. Також була повністю збережена унікальна триступенева АКПП.


Не пропустіть