Українцям повертатимуть частину грошей за покупку авто на газу

Укравтогаз запускає програму компенсації витрат на придбання нового та вживаного транспорту на метані (CNG).

Про це повідомляє MMR з посиланням на пресслужбу Укравтогазу.

«Щоб створити для українських перевізників та підприємств додатковий стимул до оновлення власних автопарків та зменшити фінансове навантаження на бізнес клієнта, компанія Укравтогаз розробила програму компенсації витрат на придбання нового та вживаного транспорту на екологічному CNG», – повідомили у компанії.

Уточнюється, що компенсація вартості авто відбуватиметься за рахунок надання довгострокових фіксованих знижок на CNG пальне.

Максимальний термін тривалості програми становить 10 років.

«Програма підійде для юридичних осіб, власників автопарків, перевізників, підприємств та компаній, які прагнуть оновити свій автопарк на більш сучасний, екологічний та економічний транспорт. Учасники програми, які придбають новий або вживаний транспортний засіб зі встановленим ГБО від заводу-виробника або переобладнають новий автомобіль, мають змогу отримувати щомісячну компенсацію коштів на власний рахунок», – повідомили у пресслужбі відомства.

Нагадаємо, в Україні може значно подорожчати скраплений газ для авто, тоді як вартість бензинів, навпаки, може зменшитися.


Не пропустіть