Назвали ціни на новий ультрабюджетний кросовер Toyota (Фото)

Toyota вивела в продаж новий субкомпактний кросовер Urban Cruiser, попутно оголосивши ціни на новинку. Вартість автомобіля на першому для нього ринку (Індії) стартує з позначки в 840 тисяч рупій або $11500. За «топову» комплектацію просять 1 мільйон 130 тисяч рупій або $15500 за поточним курсом.

Судячи по оголошеному прайсу, новий доступний кросовер Toyota в середньому виявився дешевшим популярного корейського бестселера Hyundai Creta на 12%, але конкурувати йому потрібно буде не з ним. Urban Cruiser проектувався як суперник моделям класом нижче – Hyundai Venue і Kia Sonet, які, в свою чергу, коштують дешевше, ніж «японець».

Нагадаємо, бюджетний Toyota Urban Cruiser комплектується 1,5-літровим бензиновим двигуном на 105 кінських сил, що працює в парі з 48-вольта стартер-генератором. Трансмісія: 5-ступінчаста МКПП або 4-діапазонний класичний «автомат». Кліренс – 198 мм. Привід: тільки передній.

У список оснащення автомобіля входять: кондиціонер з ручним керуванням, система стабілізації, камера заднього виду, електричні склопідйомники всіх дверей і мультимедійний комплекс з 7-дюймовим сенсорним екраном.

Чи з’явиться Toyota Urban Cruiser на інших ринках, крім Індії, поки невідомо.


Не пропустіть