Mitsubishi оновив Outlander PHEV на 2021 рік (Фото)

Концерн Mitsubishi оновив Outlander PHEV для 2021 модельного року. Як і в попередніх модельних роках, позашляховик оснащений 2,4-літровим бензиновим двигуном, а також передніми і задніми електродвигунами.

Двигун внутрішнього згорання видає 126 к.с. і 199 Нм крутного моменту, в той час як передній і задній електродвигуни генерують 80 к.с. і 93 к.с. відповідно. Потужність передається на асфальт через систему Super All Wheel Control (S-AWC) Mitsubishi.

Ключове оновлення полягає в тому, що в комплектацію GSR входить стандартна підвіска Bilstein преміум-класу, яка обіцяє поліпшити баланс рульового управління, стабільність і комфорт їзди. GSR також отримав збільшені передні і задні пружини, а також верхній ізолятор передньої стійки на шарикопідшипниках.

Іншими компонентами, які відрізняють Outlander PHEV GSR від інших варіантів, є пофарбовані в чорний колір передні і задні захисні пластини, зовнішні дзеркала заднього виду і дах, а також чорна хромована передня решітка, повітрозабірники і обробка задніх дверей. Є також 18-дюймові чорні двоколірні легкосплавні диски і деякі відмінні риси інтер’єру, в тому числі нові чорні акценти і аудіосистема преміум-класу з вісьмома динаміками. У лінійку також входять Outlander PHEV ES початкового рівня і флагман Exceed.

Для зарядки акумуляторної батареї ємністю 13,8 кВтг через вилку типу 1 потрібно близько семи годин, від вилки типу 2 – три години і всього за 25 хвилин за допомогою швидкого зарядного пристрою постійного струму. Позашляховик також має функцію «Автомобіль-дім», що означає, що він може подавати електрику в будинок або в мережу.

Ціни на оновлений Mitsubishi Outlander PHEV ES починаються від 37 328 доларівті до 40 559 доларів для GSR і 43 790 доларів для комплектацій Exceed.


Не пропустіть