У Мережі показали, як можна зіпсувати один із найкрасивіших автомобілів (Фото)

Aston Martin DB11 є одним з кращих перспективних автомобілів на продаж. Він не тільки демонструє британську вишуканість, але і ідеально вписується в модельний ряд Aston. Один з власників такої моделі явно перестарався, вирішивши пофарбувати авто в рожевий колір.

Цей екземпляр DB11 знаходиться десь в Ванкувері, Канада. Його власник хотів привернути увагу оточуючих і пофарбував кузов в яскраво-рожевий відтінок. Ймовірно, що це просто обгортка, а не індивідуальна схема забарвлення. Aston Martin раніше побудував рожевий Vanquish Zagato Shooting Brake, тому чому б не повірити, що представники маки пофарбували DB11 для неординарного клієнта. Передні і задні стійки авто оброблені сріблом для контрасту.

Ще є колеса зі спицями у формі сердечок. Якщо бути точним, п’ять з них на кожному колесі. Можливо, це не стандартні диски, які зроблені на замовлення для власника Aston Martin. Судячи з фотографії на порталі Reddit, вони здаються добре зробленими, але, з іншого боку, відтінок рожевого на колесах не зовсім такий же, як відтінок рожевого, що прикрашає кузов автомобіля.


Не пропустіть