Управління держохорони купило чотири позашляховика за 5,2 млн гривень

Управління державної охорони України 6 жовтня за результатами тендеру замовило ТОВ «Спец-Ком-Сервіс» автомобілів на 5,19 млн гривень. Про це повідомляється в системі ProZorro.

В цьому році поставлять чотири автомобілі спецпризначення СКС-TPR-ВС на базі чорного позашляховика Toyota Land Cruiser Prado 4.0 DUAL VVT-I (2020).

Автомобілі мають бензиновий двигун Євро-6 на 4 л, автоматичну шестиступінчасту коробку передач, клімат-контроль, круїз-контроль, камеру заднього ходу, системи активної безпеки, двоступеневу передню, бічну і колінну подушки безпеки водія, передні і бічні подушки безпеки переднього пасажира, захисні шторки тощо. Також комплект включає захист двигуна, килими, аптечку, трос, рукавички і знак аварійної зупинки

Додатково машини обладнають чотирма проблисковими маячками, проблисковою фарою і охоронно-гучномовним пристроєм. Це єдине спеціалізоване обладнання в комплекті.

У салоні найдешевша комплектація Toyota Land Cruiser Prado Comfort без спецобладнання коштує 1,18 млн гривень за авто в наявності. Ціна угоди всього на 0,2% нижче очікуваної вартості закупівлі в 5,2 млн гривень.

Джерело 368.media

Не пропустіть