BMW X8: новий баварський флагман виїхав на дорожні випробування (Фото)

У Німеччині почалися дорожні випробування нового кросовера BMW X8. Новий флагман фірми з Мюнхена надійде в продаж в кінці майбутнього року.

«Мул» BMW X8, якому судилося стати найбільш розкішним і дорогим кросовером марки, закутаний в щільний камуфляж, але він не заважає розглянути загальні риси дизайну.

Обриси кузова прототипу схожі на BMW X7, але є і відмінності – наприклад, передня частина новинки здається більш плоскою, а фари явно розташовані нижче. Змінилася і форма капота – він отримав закруглені краї.

Є різниця і в оформленні «корми»: дах BMW X8 більш похилий, а задні крила отримали більш округлу форму. Змінилася і конфігурація задніх ліхтарів.

Уже відомо, що новий кросовер отримає PHEV-гібридні силові установки. Базу запозичать у седана BMW 745e – в неї входять рядний 6-циліндровий бензомотор об’ємом в 3 л. і електродвигун сумарною потужністю в 394 к.с.

Пізніше з’явиться «заряджена» модифікація BMW X8 M, яку оснастять бензиновим V8 об’ємом в 4,4 л., Оснащеним подвійним турбонаддувом і електродвигуном. Цей силовий агрегат розвиває потужність в 750 к.с.

Крім того, є інформація про те, що BMW X8 отримає 2 варіанти посадкової формули – звичайний, з 5-ма місцями, і 4-місний, в задньому ряду якого буде встановлена ​​пара величезних крісел з усіма можливими регулюваннями.


Не пропустіть