Знайдений ЗАЗ-968М в ідеальному стані: скільки коштує капсула часу (Фото)

Автомобіль проїхав всього 3 км.

Сьогодні побачити легендарні ЗАЗ-968М на українських дорогах стає все складніше. При цьому якщо говорити про примірники у хорошому стані, то їх іноді і зовсім не можливо знайти.

У той же час, іноді в мережі вискакують оголошення про продаж так званих капсул часу. Як правило, такі авто продаються набагато вище за ринок, а за старенький ЗАЗ просять суму, яка співмірна підтриманому іноземному седану або кросоверу.

Нещодавно такий автомобіль виставили на продаж в місті П’ятигорськ, Росія. Свого часу, автомобіль купили ще в 1986 році і з того часу він проїхав лише три кілометри – від місця продажу, до місця своєї 35-річної стоянки!

Незважаючи на тривалий час простою, автомобіль знаходиться в повністю справному стані. При цьому, в свій час, господар навіть потрудився зняти і законсервувати коробку передач автомобіля і його двигун.

Зараз за автомобіль його власник просить чималі гроші – 6500 доларів. При цьому крім самого автомобіля в ідеальному стані за ці гроші власник ще готовий віддати цілий кузов від схожого авто.

Джерело auto.bigmir.net

Не пропустіть