Volkswagen почав приймати замовлення на гібридні версії нового Touareg (Фото)

У Європі компанія Volkswagen почала приймати замовлення на нові модифікації кроссовера Touareg з підключаємим бензин-електричними силовими установками.

Гібридна силова установка на нових Volkswagen Touareg складається з 3,0-літрового турбомотора V6, електродвигуна і літій-іонної акумуляторної батареї, яка може підзаряджатися як на ходу (за рахунок функції рекуперації енергії при гальмуванні і уповільнення), так і при підключенні до електромережі.

Новий Touareg eHybrid має 381-сильну гібридну установку, а топовий Touareg R приводиться в рух силовою установкою, що розвиває 462 к.с. Обидва варіанти мають можливість руху на повністю електричній тязі, заявлений запас ходу в такому режимі складає 47 км (в їздовому циклі WLTP). При спільній роботі ДВЗ і електромотора запас ходу зростає до 810 кілометрів.

У базове оснащення гібридних Touareg входять чотирьохзонний клімат-контроль, повністю цифрова панель приладів Innovision Cockpit, навігаційна система Discover Premium, панорамний зсувний дах, а також матрична світлодіодна оптика IQ.Light.

Стартова ціна Volkswagen eHybrid в Європі становить 72 378 євр, за новий Touareg R просять мінімум в 84 660 євро.


Не пропустіть