Фургон Mercedes-Benz Sprinter перетворили в броньований мобільний офіс (Фото)

Канадською компанією Inkas, яка займається бронюванням сучасних цивільних легкових машин, а також виготовленням надійних захищених позашляхових версій під власним брендом, був представлений черговий мобільний спеціальний офіс на основі фургона версії Sprinter марки Mercedes-Benz поточного модельного року.

При цьому в салоні авто можливе проведення нарад, конференцій, а також відпочинку. Модель отримала мультимедійну систему і кілька LED-панелей. Sprinter отримав броню за стандартом BR6. В автомобілі розміщується 5 пасажирів.

Транспортний засіб оснащується чотирма окремими кріслами в основній представленій зоні, а також одним перед зручним столом, що має L-подібний вид. Фургон оснащується всім необхідним для ефективної роботи, а саме точкою доступу WiFi, декількома LED-панелями, а також Bluetooth.

Варіація Sprinter отримала додаткові багажні відсіки під автомобільним дахом, аудіосистему преміум-класу, сучасне мультимедіа. Оздоблення похвалиться натуральною шкірою. На Sprinter також встановлюється система пожежогасіння/фільтрації повітря, камери кругового відеоспостереження. Має місце інтерком, що дозволяє зв’язуватися з водієм.

Представлений мобільний офіс оснащується трилітровим дизельним мотором V6 генеруючим 190 «коней», при крутному моменті в 440 Нм. Разом з двигуном функціонує АКПП 7G-Tronic. В авто використовується задньопривідна система.


Не пропустіть