Помічений прототип “зарядженого” універсала BMW M3 Touring (Відео)

Єдиний раз, коли BMW наблизилася до створення M3 Touring, це 20 років тому E46 M3 Touring. На жаль, він так і не став серійною моделлю. Тепер, після багатьох років, коли Audi RS4 Avant і Mercedes-AMG C63 Estate захопили всі ринки, баварці, нарешті, готові заявити про себе. У лінійці потужних автомобілів компанії з’явиться M3 в кузові універсал.

Стверджувати це з упевненістю дозволяє опублікований напередодні ролик, знятий на вулицях недалеко від Нюрбургринга. Автор відео якийсь час їхав за камуфльованим M3 Touring. Завдяки автолюбителю можна почути звук рядного шестициліндрового двигуна, однозначно вказує на продуктивний автомобіль під літерою M.

Розробка M3 в кузові універсал суперечить словам, сказаним в 2019 році Маркусом флаш, босом підрозділу M. Він стверджував, що продуктивний універсал не зможе завоювати любов на глобальному ринку. Флаш сказав, що M3 Touring буде мати успіх у німецьких, австрійських або швейцарських покупців, але компанії потрібно мислити глобально. Далі він згадав: «Ми не займаємося такими продуктами. Для подібних покупців ми вже розробляємо позашляховики».

Згідно з чутками, новинка буде оснащуватися виключно автоматичною трансмісією і системою повного приводу xDrive. Судячи з останніх прем’єр бренду можна припустити, що швидкісний універсал буде пропонуватися тільки в специфікації Competition. Це означає, що його 3,0-літровий двигун з двома турбінами матиме потужність 503 кінських сили.

Поки немає ніяких даних про терміни прем’єри, залишається очікувати нових чуток або офіційної інформації.


Не пропустіть