Geely Tugella білоруської збірки: перші фотографії салону

У Мережі опублікували перші фотографії салону купе-кроссовера Geely Tugella, зібраного на білоруському підприємстві «БелДжі». Продажі новинки повинні стартувати найближчим часом.

Як видно зі знімків, інтер’єр автомобіля майже ідентичний варіанту з Китаю: у нього теж є цифрова приладова панель, електронний селектор трансмісії і великий сенсорний дисплей медіакомплексу. Відсутня тільки кнопка системи автоматичного паркування.

Нагадаємо, купе-кросовер Tugella став однією з перших моделей марки Geely, в основу якої лягла нова модульна платформа CMA, розроблена інженерами бренду спільно зі шведськими колегами з Volvo. Очікується, що в лінійку силових агрегатів увійде дволітровий двигун максимальною продуктивністю 238 к.с. Раніше в реєстрі документів з’явився сертифікат на авто з мотором в 200 сил. В якості трансмісії запропонують 8-діапазонну автоматичну. Привід можна вибрати як передній, так і повний.

Офіційна прем’єра, за попередньою інформацією, відбудеться вже на поточному тижні. В цей же час планується оголосити і вартість новинки Geely. Як відзначили на підприємстві, ціна кросовера складе близько 30 000 доларів.


Не пропустіть