Представлена ​​унікальна спецверсія Audi TT RS (Фото)

На честь 40-річного ювілею концерн Audi випустив модель TT RS «40 years of quattro» обмеженим тиражем в 40 екземплярів. Авто відрізняється більш радикальним обвісом, спеціальними наклейками і більш спортивним інтер’єром.

Зовні все 40 моделей пофарбовані в альпійський білий колір, а на капоті, боках, даху і задній частині є написи, що нагадують ліврею модифікованого Audi Sport quattro S1, на якому Вальтер Рерль переміг в гонці Pikes Peak 1987 року.

Audi TT RS «40 років quattro» також оснащений спеціальним аеродинамічним комплектом, розробленим в аеродинамічній трубі, який значно покращує аеродинаміку і покращує характеристики і керованість на швидких поворотах.

У комплект входять бічні вставки глянцево-чорного кольору на передньому фартуху, передній спліттер, накладки на пороги, фіксоване заднє крило, бічні секції заднього спойлера і масивний дифузор. Ще одним новим елементом є центральний вентиляційний отвір з глянцевого карбону в капоті, яке покращує вентиляцію моторного відсіку.

Завершують зовнішні зміни вставки на порогах, накладки дзеркал, леза та кільця Audi, а також великі літери «quattro» на дверях і логотип «40 years of quattro» на частково матових бічних вікнах. Спеціальна серія Audi TT RS оснащена ексклюзивними 20-дюймовими легкосплавними колесами в білому кольорі.

У салоні красується чорна алькантара на дверних накладках і спортивне шкіряне рульове колесо RS з білою міткою «12 годин», чорна шкіра з білою контрастною смугою на центральному підлокітнику, дверних підлокітниках і центральній консолі, а також традиційні смуги на альпійській білій вставці центральній консолі.

Спортивні сидіння RS, обтягнуті чорною шкірою Nappa, мають центральну частину з чорної алькантари з білим стільниковим візерунком і ексклюзивною вишивкою «40 років quattro» на рівні плечей. Серед інших унікальних деталей – пронумерований значок на важелі селектора S tronic і чорні килимки з білою окантовкою, біла контрастна строчка і вишитий значок RS.


Не пропустіть