Acura показала передвісника кросовера MDX нового покоління (Фото)

Концепт обзавівся більшою ромбовидною радіаторною решіткою радіатора і довгим капотом, а ще світлодіодними фарами JewelEye.

Прототип MDX, який став нижче, довше і ширше, ніж попередня модель, обзавівся 21-дюймовими колісними дисками. Що стосується салону концепту, то тут з’явилися шкіряні крісла Milano і фірмовий кокпіт Acura, що складається з двох екранів на 12,3 дюйма, один з яких виконує роль приладової панелі, а інший – інформаційно-розважального комплексу. Поряд з цим в обробці інтер’єру використані високоякісні матеріали, в тому числі акценти з алюмінію.

Серед інших поліпшень варто відзначити збільшення простору над головою першого і третього ряду крісел, а ще більшого панорамного люка. У свою чергу, передні крісла мають електричне регулювання і функцію масажу. Відзначимо, що стандартний Acura MDX отримає новий 3,5-літровий мотор V6 в парі з 10-ступінчастою АКПП, при цьому продуктивність цього агрегату поки не розкривається. Нинішній MDX розвиває 290 к.с. з двигуном V6. «Заряджений» ж MDX Type S укомплектують 3,0-літровим турбодвигуном V6 потужністю 355 к.с. (480 Нм), що працює разом з системою повного приводу SH-AWD.

Презентація серійної версії Acura MDX має відбутися до кінця нинішнього року. А продажі новинки стартують на початку 2021 року.


Не пропустіть