Найбільш легендарний Volkswagen переходить на електрику (Фото)

Останній автомобіль серії зійшов з конвеєра влітку минулого року.

Рендерами передбачуваного електрокара із зовнішністю легендарного «жука» поділився портал Motor1. Незважаючи на припинення виробництва моделі Volkswagen Beetle, багато фанатів марки не припиняють фантазувати на тему повернення автомобіля на ринок. Про рух в напрямку ретро-автомобілів говорять і деякі концепти самої компанії Volkswagen.

Так, в 2019 на Женевському автосалоні був показаний концепт електричного баггі, виконаного в стилі моделі Meyer Manx 1960-х років, який, в свою чергу, будувався на базі «жука». Разом з тим у Франкфурті також в минулому році був показаний концепт електричного мікроавтобуса ID.Buzz, виконаного в стилі Transporter T1.

На думку фахівців, Volkswagen нічого не заважає відродити Beetle на сучасній платформі MEB як електрокара. «База» не накладає ніяких обмежень на дизайнерів, а начинку і концепцію можна запозичити у Volkswagen ID.3 – задній привід, один електромотор і батарею з запасом ходу на 350 – 400 кілометрів. На жаль, підтвердження інформації про швидке повернення «жука», так і не надходило.


Не пропустіть