Китайцям дозволили випускати електрокари на базі Porsche Taycan (Фото)

Німецький автобренд Audi підписав з китайською компанією FAW спеціальний меморандум про взаєморозуміння. З документа випливає, що обидві розглянуті боку мають право здійснювати випуск електрокарів в КНР під різними марками, з використанням сучасної преміальної бази PPE. Це говорить про те, що база, взята для будівництва Porsche Taycan, буде масового значення.

Даний договір покладе початок для створення новітнього підприємства, на якому стануть здійснювати випуск продуктивних електрокарів на архітектурі PPE. Відомий китайський бренд буде мати доступ до нових сучасних технологій марки Volkswagen. При цьому німецька фірма зможе застосовувати FAW в разі електрифікації китайського авторинку.

В даний час в рамках СП FAW-Audi випускають ряд електричних версій. Мова йде про заряджаємі гібридні модифікації A6L TFSI e марки Audi, електричних кросах e-tron, а також Q2L e-tron. Відповідно до припущень, до 2025 р частка електричних варіацій Audi за загальними продажу в КНР складе понад тридцять відсотків.

У свою чергу Маркус Дюсманн, який є головою правління Audi, заявив, що Китай є стратегічно важливий авторинок для фірми. Електричні китайські варіації на базі PPE від модифікації Taycan почнуть продавати тільки до 2024 р. На думку експертів, авто FAW-Audi повинні з’явиться на глобальному ринку.


Не пропустіть