Стaрий пiкaп Willys 1955 рoкy iз сyчaснoю нaчинкoю (Фото)

На аукціон виставлено стильний рестомод Willys з затишним шкіряним салоном і мотором з ходовою частиною від сучасного Jeep Wrangler.

Кардинально модернізований пікап Willys 1955 був імпортований в США з канадської Альберти і зараз виставлений на аукціоні Bring a Trailer з усіма належними документами. За три дні до закінчення торгів ставка піднялася до 50 тис. доларів, що говорить про серйозний інтерес, виявлений до машини з пробігом 26 тис. миль. І справді, є за що.

Фактично від оригінального «віліса» в цивільно-вантажному виконанні вціліла лише добре впізнавана обгортка, оскільки все всередині і в значній мірі зовні відноситься до сучасного періоду. В основі переробки лежить шасі з трансмісією від Jeep Wrangler Unlimited 2014 року, а це 3.6-літровий двигун Pentastar V6, чия віддача була збільшена за рахунок установки нагнітача RIPP. Привід на всі колеса здійснюється за допомогою п’ятиступінчастої автоматичної коробки передач за сприяння двоступеневої роздатки. Щоб впоратися із збільшеною динамікою, наявні ABS і дискові гальма по колу. Попутно позашляховик обзавівся посиленою підвіскою з 3.5-дюймовим ліфт-комплектом Rock Krawler, а 17-дюймові колеса тепер взутів 35-дюймові шини Toyo C/T Open Country.

Інші доповнення мають на увазі силові бампери Poison Spider (причому спереду балку довелося переробити під вузький радіатор Віліса), дверні ручки і дзеркала від сучасного Jeep, висувні підніжки Rock Slide Engineering, світлодіодну оптику, додаткове зовнішнє кріплення з каністрою і запаскою і т. д. Пофарбована в колір міді кабіна з матовим чорним верхом оббита стилізованою під старовину коричневою і чорною шкірою, включаючи стелю і задню перегородку, тоді як вся передня панель з кермом, приладами, екраном перекочувала від все того ж Wrangler Unlimited. Тому не чекайте заспокійливої ​​фрази в фіналі, що «при будівництві даного рестомода жоден джип не постраждав».


Не пропустіть