Нові моделі Opel отримали світлодіодні матричні фари (Відео)

Більшість сучасних моделей Opel/Vauxhall, від Corsa до флагманської Insignia, тепер оснащені високоефективними світлодіодними матричними фарами IntelliLux, які доступні на нових Mokka і Mokka-e.

Тим часом, такі моделі Opel як Grandland X і новий Crossland отримують повністю світлодіодні фари з численними автоматичними функціями. Ці світлові прилади яскравіші, довговічніші і енергоефективніші, ніж звичайні. Проте, технологія світлодіодної матриці IntelliLux, за словами Opel, «набагато перевершує ксенонові або звичайні системи, тому що вона точніше і потужніше».

Матричні фари можуть автоматично перемикатися на дальнє світло і безперервно коригувати дальність і розподіл світлового потоку незалежно від положення транспортного засобу на дорозі. Світлодіодні сегменти швидко адаптуються до будь-яких дорожніх умов, при цьому окремі світлодіоди вимикаються за мілісекунди. Адаптивний світлодіодний піксельний ліхтар IntelliLux в Insignia має 168 світлодіодних елементів, по 84 на кожну фару.

«На поворотах вліво додаткове світло світить вліво, покращуючи видимість смуги руху для водія, а справа залишається досить світла, щоб водій міг бачити, наприклад, придорожні знаки. На поворотах праворуч світло направляється більше вправо, щоб уникнути засліплення водіїв зустрічних машин», – пояснили в прес-службі марки.

Новий Opel Mokka поставляється з повністю світлодіодною системою (фари, вогні денного ходу, покажчики повороту і задні ліхтарі) в стандартній комплектації, а Crossland отримує додаткові адаптивні повністю світлодіодні фари.

Нарешті, що не менш важливо, Grandland X доступний з опціональною адаптивною світлодіодною технологією AFL на основі камери. Ця система налічує до восьми окремих функцій, призначених для міських, сільських доріг, автомагістралей, повороту, повороту/парковки, а також асистента дальнього світла і автоматичного нахилу.


Не пропустіть