KIA представила спецверсію Sportage Black Edition (Фото)

Корейський бренд KIA представила спеціальну версію свого кросовера Sportage, який отримав назву Black Edition. Особливістю нової версії стали чорнені елементи екстер’єру. Також нове оформлення отримали сітки і рамка решітки радіатора, фари і протитуманки, передня і задня панель захисту, а також рейлінги на даху. Також в чорний колір пофарбовані металеві елементи на порогах.

Спецверсія Sportage Black Edition поки буде доступна тільки на європейському ринку. Також KIA Sportage отримав затемнені емблеми спереду і ззаду, а також глянцеві букви в назві моделі. На чорних 17-дюймових колісних дисках нанесені затоновані логотипи KIA, Замість стандартного хрому ручки дверей фарбуються в колір кузова.

Для кросовера доступні сім варіантів забарвлення кузова: в перламутрово-чорний Pearl Black, білий Deluxe White, червоний Infra Red, срібний Lunar Silver, синій Blue Flame, білий Casa White і темно-сірий Penta Metal. Кожен з представлених кольорів добре поєднується з чорними елементами. Збірка спецверсії кросовера KIA Sportage Black Edition почалася на заводі KIA в словацькому місті Жиліна.