Chevrolet анонсувала новий електрокар Bolt EUV (Фото)

Тизерна кампанія Chevrolet Bolt EUV 2022 року триває, оскільки компанія пропонує нам поглянути на передню частину кросовера.

Компанія Chevrolet продовжує підігрівати інтерес до своєї новинки, випускаючи нові тизерні зображення. На цей раз автовиробник пропонує подивитися на передню частину електрокара. Хоча тут особливо немає нічого важливого, зауважимо, що модель буде мати відмінні освітлювальні прилади, в яких світлодіодні денні ходові вогні поєднуються з переднім покажчиком повороту.

Ці комбіновані фари розташовані там же, де знаходяться фари у поточного Bolt, але на попередніх шпигунських фотографіях передбачалося, що вони будуть переміщені в середину передньої панелі. Зміни на цьому не зупиняться, адже Bolt EUV буде відрізнятися більш плоским дахом і товстою задньою стійкою. Модель буде мати унікальну задню частину з кутовим вікном і новими задніми ліхтарями.

Минулого місяця був представлений інтер’єр, який відрізняється більш якісними матеріалами, поліпшеним дизайном і більш традиційною центральною стійкою, ніж у стандартного Bolt. Також очікується поява цифрової приладової панелі і нової інформаційно-розважальної системи.

Багато з цих функцій, ймовірно, будуть перенесені до оновленого Bolt, але Chevrolet вже підтвердила, що Bolt EUV стане їх першим електромобілем, який пропонує напівавтономну систему водіння Super Cruise.

Найбільшим невідомим залишається трансмісія, але вона може бути успадкована від нинішнього Bolt. Якщо це так, ми можемо очікувати акумуляторну батарею на 66 кВтг і електродвигун потужністю 200 к.с. Це дозволяє Bolt проїхати до 417 км на одній зарядці, але Bolt EUV, швидше за все, пожертвує деяким запасом ходу для стилю і практичності.

Bolt EUV 2022 року надійде у виробництво наступного літа, і модель може бути представлена ​​на виставці CES в наступному місяці.


Не пропустіть