Ford натякає на появу ще більш швидкого Mustang Mach-E

Досить сказати, то Mustang Mach-E є одним зі спірних автомобілів, які з’явилися на ринку в 2019 році. Зараз виробник розмірковує над створенням більш швидкого і потужного Mach-E, можливо, навіть перевищує те, що може запропонувати Mustang Mach-E GT Performance Edition.

Про це заявив глобальний бренд-директор Ford по акумуляторним автомобілям Джейсон Кастріота, в інтерв’ю Road & Track, в якому він обговорює причини цієї назви.

«Ви можете собі уявити, що ми зможемо розвинути Mustang Mach-E в більш потужні версії», – сказав Кастріота в інтерв’ю R&T.

Кастріота закінчив інтерв’ю, розповівши про намір Ford скористатися перевагами своїх найвідоміших торгових марок в ім’я електрифікації. Бренд продовжить ім’я Mustang і випустить електрифіковані версії, що говорять про продуктивність.

Щоб помістити речі в контекст, Mustang Mach-E GT Performance Edition видає 480 кінських сил, як і звичайний GT, але крутний момент становить 860 Нм, а не звичайні 814 Нм. Це дозволяє Performance Edition розганятися з місця до 96 кілометрів на годину всього за 3,5 секунди.

Це, звичайно, відбувається за рахунок більш короткого діапазону, оціненого EPA, до 378 кілометрів від 402 кілометрів у моделі GT. Якщо з’явиться більш потужний Mach-E, очікуйте ще більш короткий діапазон.


Не пропустіть