Завершилися фінальні випробування 710-сильного Nissan GT-R50 (Фото)

Японська автомобілебудівна компанія Nissan і відоме дизайн-бюро Italdesign спільно розробили 710-сильну модель GT-R50. Нещодавно завершилися фінальні випробування новинки і незабаром все півсотні випущених екземплярів зможуть знайти своїх покупців.

Nissan GT-R50 побудована на базі моделі GT-R Nismo в честь 50-річного ювілею випуску серії GT-R і аналогічної дати, святкують італійським дизайн-бюро. Новинку не планують робити масовою, тому з конвеєрів зійшов «символічний» тираж, який перекликаэться з ювілейною датою – 50 примірників. Лімітована серія вже пройшла трекові випробування і незабаром її можна буде купити, правда, ціна у авто дуже навіть «солідна» – 1,2 млн доларів.

Очікується, що Nissan GT-R50 офіційно представлять публіці в Японії на початку 2021 року, але компанія поки це не підтверджує. Що стосується відмінностей новинки від «бази», то вони полягають в іншому дизайні крил, звуженій головній оптиці з розташованими по горизонталі денними ходовими вогнями, заниженою лінії даху і зміненій задній частині.

Оснащується Nissan GT-R50 V6 з двома турбінами робочим об’ємом 3,8 літра, який генерує 710 «коней». Цей двигун запозичений у базової моделі Nismo, але доопрацьований, а тому і віддача у нього стала більше на 110 к.с.


Не пропустіть