Mitsubishi представить серійну версію концепту e-Evolution (Фото)

Японська автомобілебудівна компанія Mitsubishi в 2021 році готується представити до уваги публіки серійну версію концепту e-Evolution. Останній був презентований близько трьох років тому.

Для автомобільних компаній новий рік – шанс поборотися за репутацію свого бренду. Японський бренд Mitsubishi в 2021 році буде націлений на максимальне відновлення своєї репутації. В цілому директора компанії вирішили перенести велику частку авто на ті ринки, на яких вони були завжди вище затребувані.

Частина лінійки авто від Mitsubishi вже застаріла і потребує заміни. За твердженнями деяких японських спеціалізованих видань, в наступному році конгломерат Mitsubishi представить гарячу новинку e-Evolution, показану ще в 2017 році як концепт-кар. В авто співтоваристві велися розмови, що таким чином керівництво компанії хотіло подивитися на те, як відреагує публіка на можливість замінити знаменитий Mitsubishi Evolution інноваційним електричним позашляховиком.

Характеристики обладнання авто з того часу трохи змінилися. Тепер електропозашляховик повинен мати цілих три мотора і інноваційну систему повного приводу. За рахунок електромоторної бази, до речі, стало більше простору в салоні, плюс, з’явився великий сенсорний дисплей.

Також японські ЗМІ стверджують про зміну зовнішності авто. З метою безпеки фахівці переробили дизайн фар з незграбно-футуристичного в менш незграбний, а в центральній і задній частинах змінився зовнішній вигляд стійок.


Не пропустіть