В Україні з’явився перший Mercedes-Maybach GLS (Фото)

Новий німецький кросовер преміального сегмента Mercedes-Maybach GLS вже доступний для покупки в автосалонах України. Ціна новинки в базовій варіації стартує від 161,3 тис. євро.

Mercedes-Maybach GLS, який з’явився в українських автосалонах може похвалитися безліччю цікавих рішень для забезпечення комфорту пасажирів. Це зручний, місткий салон, використані в обробці матеріали високої якості, крісла з функціями підігріву, охолодження та вентиляції.

Отримав розкішний преміальний кросовер ідеальну звукоізоляцію салону, іонізатор повітря, «розумну» кліматичну установку.

Mercedes-Maybach GLS в стандартній варіації оснащується 22-дюймовими багатоспицевими колісними дисками чорного кольору, а однією з «родзинок» екстер’єру можна назвати вбудовані в облицювання порогів висувні підніжки з електричним приводом, абсолютно непомітні в закритому стані.

Що стосується мотора, то Mercedes-Maybach GLS отримав V8 робочим об’ємом 4 літри, що генерує 558 «коней» при моменті, що крутить 730 Нм. Працює спеціально створений для цього кросу агрегат в парі з девятидіапазонним «автоматом» 9G-TRONIC і системою повного приводу. На розгін до першої «сотні» авто потрібно 4,9 сек, максимальна швидкість – 250 км/год.


Не пропустіть