Великий кросовер Hyundai Palisade вийшов на український ринок (Фото)

Світова прем’єра Hyundai Palisade відбулася в 2018 році в США, хоча випускається кросовер в Південній Кореї. Модель побудована на одній платформі з Santa Fe 4 покоління, а свою назву отримала на честь респектабельного тихоокеанського курорту Pasific Palisades, розташованого в західній частині Лос-Анджелеса. У гамі бренду Palisade замінив Grand Santa Fe, який зовсім недавно покинув дилерські центри в Україні.

У нас Hyundai Palisade представлений в двох комплектаціях: Executive і Premium. Автомобіль поставляється з турбодизелем 2.2 CRDi (200 к.с.) і бензиновим двигуном 3.8 GDi (295 к.с.). Обидва мотори поєднуються з 8-ступінчастим “автоматом” і повним приводом, причому будь-який з силових агрегатів доступний для кросовера в двох рівнях оснащення.

У комплектації Executive передбачені 18-дюймові легкосплавні диски, фари Bi-LED і задні LED-ліхтарі, передні і бічні подушки безпеки, шторки безпеки, клімат-контроль, запуск двигуна з кнопки, безключевий доступ, камера заднього виду, електропривод дверей багажника з Hands-free і електронне гальмо стоянки. Ще є підігрів передніх крісел і керма, електрорегулювання водійського сидіння, парктроник з датчиками ззаду, підрульові пелюстки управління трансмісією і медіасистеми з 8-дюймовим тачскріном. Вона забезпечена Bluetooth з функцією розпізнавання голосових команд, а також підтримує Apple CarPlay і Android Auto.

Автомобілі комплектації Premium відрізняються решіткою радіатора в темному хромі, додатковими хромованими елементами в екстер’єрі та 20-дюймовими дисками. Крім цього в кросовері топового оснащення встановлена приладова панель з 7-дюймовим дисплеєм, є контурне підсвічування салону, дисплей на 10,25 дюйма, електропривід пасажирського крісла і пам’ять налаштувань водійського, вентиляція передніх сидінь, камери кругового огляду, моніторинг мертвих зон та інше обладнання і елементи оформлення.

Відзначимо, що Palisade став третьою новинкою Hyundai в Україні. Раніше стартували продажі оновленого кросовера Santa Fe і седана Elantra сьомого покоління.