Продемонстрували новий флагманський кросовер BMW X8 (Фото)

Компанія BMW готується до запуску нового флагманського кросовера, який посуне з цієї ступені модель X7. Напередодні в Мережі з’явилися перші знімки автомобіля без камуфляжу. Фотографії опублікував британський портал «AutoExpress».

Ексклюзивні фото демонструють зовнішній вигляд нового BMW X8 без звичного для прототипу маскування. Як і передбачалося раніше, автомобіль прийме стиль купе, але частково збереже вертикальний профіль. У передній частині кросовера розмістилася потужна радіаторна решітка, оточена 2-рівневим світлодіодними фарами. Корма обзавелася більш рельєфними колісними арками, ніж у X7, і іншим бампером, в який були інтегровані два негабаритних вихлопи.

Як буде виглядати інтер’єр нового BMW X8, поки залишається загадкою. З чуток, салон кросовера отримає мінімальні відмінності від X7.

Про моторній лінійці також поки нічого невідомо, але можна припустити, що в якості одного з варіантів новий X8 отримає 4,4-літровий твін-турбо V8, що зарекомендував себе в BMW X5 M Competition. Його потужність в «Ікс 5» становить 616 кінських сил, що дозволяє кросоверу розганятися з місця до першої «сотні» всього за 3,8-секунди.

Прем’єра автомобіля запланована на другу половину 2021 року.


Не пропустіть