Опубліковані перші знімки Ford Mondeo нового покоління (Фото)

Відповідними фотографіями поділився портал Autocar.

Через кілька днів після того, як Ford опублікував перші рендери моделі Ford Mondeo п’ятого покоління, журналісти помітили автомобіль в ході дорожніх тестів. Судячи з усього, новинка отримає збільшений в порівнянні з попередником кліренс і високотехнологічний інтер’єр.

Крім того, автомобіль буде кардинально відрізнятися по дизайну від моделі четвертого покоління. На жаль, перші шпигунські фото не можуть дати нам уявлення про зовнішність нового Ford Mondeo. Якщо вірити знімкам інтер’єру, то новинка позбудеться фізичних кнопок управління мультимедійною системою і клімат-контролем. Крім того, екран мультимедійної системи буде займати дуже велику площу передньої панелі.

Очікується, що Ford Mondeo п’ятого покоління буде побудований на платформі кросовера Kuga PHEV, через що можна припустити, що моторна гамма новинки буде включати в себе гібридну силову установку на базі 2,5-літрового бензинового мотора і запасом ходу на одній тільки електротязі в 50 кілометрів. За попередніми даними, вихід моделі на ринок запланований на кінець поточного року, а це означає, що прем’єра нового Ford Mondeo має відбутися в найближчі місяці.


Не пропустіть