Стали відомі новинки Volkswagen в 2021 році (Фото)

Німецький автовиробник Volkswagen на даний момент активно працює над розширенням свого і без того великого модельного ряду. У 2021 році очікується, що вони випуск кількох моделей, серед яких як будуть матися мініатюрні сітікари, так і величезні кросовери. Про це стало відомо з публікації відомого німецького видання AutoZeitung.

У серпні поточного 2021 року на автомобільному ринку з’явиться «заряджений» спортхетчбек Volkswagen Golf R восьмого покоління. Силовою установкою моделі послужить 320-сильний двигун, який працює в парі з системою повного приводу.

У вересні 2021 року відбудеться випуск рестайлінгового Volkswagen Polo. Німецьке джерело припустило, що тут все обійдеться оновленням в стилістиці 8-го покоління Golf, а крім того, заміною в салоні звичайних кнопок на сенсорні варіанти.

На жовтень заплановано у марки вихід на ринок оновленого кросовера Volkswagen Tiguan Allspace.

В кінці осені буде випущена довгоочікувана європейська версія Volkswagen Nivus. У Бразилії дана модель почала свій шлях вже з травня 2020 року, а до Європи доїде тільки в листопаді. Вона буде сильно відрізнятися від бразильської версії, яка являє собою просто купеподібний варіант малолітражного кросовера T-Cross.

В Європі ж це буде цілком самостійна модель з абсолютно новими деталями зовнішнього вигляду і дизайном.


Не пропустіть