Найбільший кросовер Volkswagen пережив рестайлінг (Фото)

Американська версія кросовера Volkswagen Teramont (в США називається Atlas) оновилася ще рік тому. Але у цієї моделі існує ще один різновид, розроблена спеціально для Китаю, де її збирає спільне підприємство SAIC-VW. Американська і китайська версії Teramont дебютували майже одночасно в 2016 році, але в КНР рестайлінг проведуть тільки зараз. Причому виконаний він буде за іншим рецептом.

Напередодні в Мережі з’явилися перші фотографії реформеного Teramont. Судячи з них, кросовер отримає нову передню частину кузова, в якому збереглися 2-поверхова головна оптика. Американський Atlas, нагадаємо, з оновленням переїхав на завужені фари.

Крім того, у китайського Teramont з’явилася велика червона світлодіодна планка, яка об’єднує задні ліхтарі, в той час як у американського у Atlas змінилася тільки їх начинка.

Як буде виглядати інтер’єр залишається загадкою. Швидше за все в новому VW Teramont встановлять нову «мультимедійку» і доопрацьований блок керування клімат-контролем.

Двигун поки відомий тільки один. Це колишній 2-літровий бензиновий турбомотор EA888 на 220 кінських сил. Зв’язку йому складе безальтернативний «робот» з подвійним зчепленням.

Презентація оновленого Volkswagen Teramont в Китаї відбудеться в першому півріччі 2021-го.


Не пропустіть