В мережі показали нову Skoda Fabia (Відео)

Четверте покоління Skoda Fabia має з’явитися на глобальному ринку в найближчі місяці. Поки ж фотошпигунам вдалося помітити на дорогах Чехії новий суперміні без камуфляжу.

Тестові випробування хетчбека Skoda Fabia знаходяться на фінальному етапі, якщо судити по поширеним кадрам. Модель помітно збільшиться в розмірах у порівнянні з попередником, а також обзаведеться повністю світлодіодною оптикою. Швидше за все, на відео відображена модель найдорожчої комплектації, оскільки має більше “зрілий” дизайн. Що стосується інтер’єру п’ятидверного хетчбека, то він буде нагадувати родинні лінійки Scala і Kamiq.

На відміну від третього покоління, новинка буде повністю заснована на архітектурі Modular Transverse Matrix в специфікації A0 для невеликих автомобілів. За задумом розробників, перехід на модернізовану “базу” зробить проведенням часу за кермом більш приємним. Хетчбек B-сегмента позбувся дизельного двигуна в процесі рестайлінгу в 2018 році, тому TDI навряд чи повернеться до такого типу агрегатів. На їх місце прийдуть трьохциліндровий “атмосферники” і турбомотор.