Новий Citroen e-Berlingo: відомі терміни старту продажів знаменитого фургона (Фото)

Повністю електричний фургон Citroen e-Berlingo надійде в продаж в кінці поточного року. В основу новинки лягла платформа EMP2. Відповідно до цього фургон отримав один 134-сильний електромотор і батарею ємністю 50 кВт/год, чого повинно вистачити на 280 кілометрів пробігу при максимальній швидкості в 130 км/год. Незабаром після виходу новинки в продаж почнуть надходити Vauxhall Combo і Peugeot Partner, які разозом із e-Berlingo розділяють одну платформу.

Повідомляється, що електрокар підтримує швидку зарядку – від спеціальної зарядної станції автомобіль зможе зарядитися з 0% до 80% за 30 хвилин. Від домашньої електричної мережі Citroen e-Berlingo заряджається до 100% приблизно за 7,5 годин, тобто за одну ніч.

У продаж надійде дві версії фургона, найбільша з яких має максимальну місткість в 4,4 кубічних метра. Крім цього в будь-який з версій будуть доступні різні відсіки для зберігання речей об’ємом 113 літрів. Як оснащення новинці будуть доступні безключовий доступ, система допомоги при рушанні з місця, камера заднього виду, система допомоги утримання в смузі, система розпізнавання дорожніх знаків і система допомоги при буксируванні причепа.


Не пропустіть