General Motors перетворить Chevrolet Corvette в суперкроссовер (Фото)

Chevrolet Corvette перетвориться в суббренд з випуску електричних кросоверів.

Популярність кросоверів, схоже, змусила концерн GM розширити горизонти для Chevrolet Corvette і використовувати назву Chevrolet Corvette для нового суббренда з виробництва кросів на електротязі.

Крос обіцяють до 2025 року, що можна вважати безсумнівним успіхом для Corvette, тому що розробка середньомоторного Corvette С8 зайняла ціле десятиліття.

Поки не ясно з базою для новинки. Частина інсайдерів повідомляють, що електрокросс буде побудований на основі спорткара Corvette. Цю інформацію підтверджує віце-президент GM по глобальному дизайну Майкл Симко на презентації GM в рамках виставки CES, а потім він же повідомляє, що електрокросс новоспеченого суббренда Corvette буде побудований на базі моделей компанії Buick.

При цьому паралельно циркулюють чутки, що General Motors зараз працює принаймні над одним електричним кросовером на базі спортивного купе Corvette, а новий бренд буде випускати високопродуктивні електрокари за аналогією зі спортивним купе Mustang, у якого Ford запозичив назву і стилістику для електричного кросовера Mustang Mach -E.