Зменшена копія Rav4 стала бестселером ринку кросоверів (Фото)

В кінці 2019 року компанія Toyota представила новий компактний кросовер Raize. Цю модель можна назвати зменшеною копією Rav4, так як обидва автомобілі не тільки побудовані на єдиній платформі, але і зовні сильно схожі між собою. Однак Raize істотно дешевше Rav4.

Ймовірно, саме з цієї причини компактний кросовер став бестселером японського ринку за підсумками минулого року. Обсяги продажів Toyota Raize досягли позначки в 126 тисяч одиниць. При цьому автомобіль пропонує непогане оснащення за порівняно низьку ціну.

Загальна довжина Toyota Raize становить 3995 мм, ширина досягає 1695 мм, висота – 1620 мм. На відміну від Rav4 дана модель комплектується компактним мотором. Під капотом Raize ховається літровий турбований агрегат, чия максимальна потужність не перевищує 98 к.с. Поєднується даний двигун тільки з безступінчатим варіатором. Повнопривідна трансмісія для цієї моделі не передбачається. Також популярності Raize сприяла і відмінна паливна економічність. Згідно з офіційною інформацією, середня витрата пального у цього кросовера складає 5,4 літра.

Залежно від обраної модифікації Toyota Raize пропонує покупцям круїз-контроль, 17-дюймові колісні диски, інформативний дисплей на панелі приладів, мультимедійний комплекс з сенсорним монітором і систему запобігання лобового удару. Крім того, в топових версіях в салоні кросовера встановлюються сидіння, обшиті штучною шкірою.


Не пропустіть