Нова версія BMW X4 виїхала на зимове тестування (Фото)

З’явилися свіжі знімки високопродуктивного спортивного купе-кроссовера BMW X4 M, вперше представленого менше двох років тому.

Складно визначити, що саме ховається під «мудрим» камуфляжем, але, схоже, що BMW X4 M не стане використовувати величезну решітку, навколо якої постійно спалахують суперечки, однак секції можуть трохи збільшитися. І той факт, що в центрі бампера є радар круїз-контролю, говорить про те, що решітка радіатора збереже традиційний вигляд і не опуститься повністю вниз.

BMW, ймовірно, внесе деякі зміни в дизайн переднього бампера, злегка допрацювавши бічні повітрозабірники. Маскування, частково закриває фари, вказує на те, що в цій частині також можуть бути внесені деякі корективи, але, знову ж таки, вони здаються мінімальними. Задні ліхтарі, ймовірно, отримають злегка змінене розташування світлодіодів, зберігаючи при цьому ту ж форму.

Хоча фотошпигунам не вдалося зазирнути всередину салону, логіка підказує нам, що BMW не збирається надто «розгойдувати човен». Типова цифрова приладова панель і iDrive, ймовірно, буде оновлена, але не варто чекати, що позашляховик отримає шикарну інформаційно-розважальну систему електричного позашляховика iX. Тим не менш, деякі з високотехнологічних речей, анонсованих раніше в цьому місяці на виставці CES 2021, можуть з’явитися і в BMW X4 M.

За продуктивність кросовера буде відповідати новий 3,0-літровий рядний шестициліндровий двигун BMW з подвійним турбонаддувом, який використовується в M3 і M4. Базовий X4 M розвиває 473 кінських сили і 600 Нм крутного моменту, тоді як «заряджений» Competition видає потужність до 503 к.с.


Не пропустіть