Компанія Nissan представила зимовий кемпер для активного відпочинку (Відео)

Концепт автофургона оснащений безліччю стильних і технічних оновлень, що ідеально підходять для зимових експедицій.

Натхненний почуттям захвату, яке йде рука об руку з зимовими дослідженнями, Nissan представив своє бачення екологічних пригод, показавши свій інноваційний повністю електричний концепт-фургон e-NV200 у виконанні Winter Camper. Зимовий кемпер e-NV200 Winter Camper, створений з урахуванням азарту і впливу на навколишнє середовище, поєднує в собі гострі відчуття від водіння електромобіля з духом дикої природи.

Цей авантюрний концепт-кемпер, оснащений безліччю індивідуальних особливостей, призначений для подолання бездоріжжя. Кастомний комплект Nissan Camper Technology Luxury Kit – перший пакет для шукачів пригод в навколишньому середовищі. Доступний для власників стандартного фургона e-NV200 і пасажирського фургона e-NV200 Evalia за доплату, цей комплект пропонує повний набір аксесуарів, що забезпечують максимальний комфорт і універсальність для самостійного життя в дикій природі. Бортовий блок живлення 220 В можна заряджати за допомогою встановлених на даху сонячних батарей, а вбудована функціональна кухня, холодильник, розкладні ліжка і склопакети роблять життя на відкритій дорозі комфортним.

Зимовий кемпер e-NV200, оптимізований для роботи в складних умовах бездоріжжя, був підданий ряду поліпшень для подолання важкопрохідних місць. Позашляхові шини преміум-класу і збільшений дорожній просвіт забезпечують оптимальне зчеплення з дорогою і дорожній просвіт в грязі або снігу, а подвійні прожектори з яскравістю 5400 люмен встановлені на посиленій сталевій балці в передній частині автомобіля, забезпечують максимальну видимість, коли це найбільше необхідно водієві.

Створений на базі e-NV200 Evalia, в e-NV200 Winter Camper використовується інтелектуальна і ефективна технологія Nissan з електроприводом. Перевірений силовий агрегат забезпечує оптимальне поєднання потужності і діапазону, забезпечуючи миттєвий крутний момент і прискорення, а також ряд енергозберігаючих технологій, включаючи B-режим і Eco-режим для поліпшеного рекуперативного гальмування і більш ефективного енергоспоживання відповідно.


Не пропустіть