Компанія Volkswagen показала флагманський електромобіль Trinity (Фото)

Не виключено, що новинка німецької компанії дебютує до кінця 2021 року.

Лінійка електрокарів Volkswagen до кінця року повинна поповниться ще однією моделлю, про що розповів генеральний директор Volkswagen Ральф Брандштеттер. На даний момент флагманський електрокар носить назву Project Trinity (Трійця), а в документах йдеться, що це «концепція високоефективного автомобіля з культовим дизайном».

Volkswagen Trinity швидше за все є частиною проекту Artemis, який був запущений генеральним директором Audi Маркусом Дуйсманом в 2020 році. Volkswagen як і Audi збирається розробити високоефективний електрокар, в основу якого ляже еволюційна платформа MEB, яка вже стала базою для серійних ID.3 і ID.4.

Нова архітектура є однією з трьох головних складових проекту, а дві інші включають в себе радикальний підхід до розробки автомобілів і систему автономного водіння на базі нейромережі. Новий електрокар зможе забезпечувати рівень автономності 2+, з можливістю оновлення до Level 4.

Volkswagen Trinity показали на єдиному тизерної зображенні, на якому він додатково прикритий покривалом. Кузов моделі схожий на приплюснутий хетчбек в стилі Volkswagen Golf.