Opel представив електричний Combo (Фото)

Opel Combo-e Cargo

Компанія Opel опублікувала офіційні фотографії і технічні характеристики нового Combo-e – універсала підвищеної місткості на повністю електричній тязі.

Новий німецький «електрокаблук» є «рідним братом» представленого не так давно компактного вена Citroen e-Berlingo Van – обидва побудовані на платформі e-CMP, розробленої PSA Group.

Загальна у нових Combo-e і e-Berlingo Van і силова установка: електромотор потужністю 100 кВт (136 к.с.), що розвиває 260 Нм, живиться від розташованої в базі під підлогою автомобіля акумуляторної батареї ємністю 50 кВт*год.

Заяви запас ходу опельовського електричного «каблука» становить 275 км в їздовому циклі WLTP.

Від зарядної станції потужністю 100 кВт батарею можна зарядити на 80% приблизно за 30 хвилин.

З місця до 100 км/год новий Combo-e здатний розігнатися за 11,2 секунди, максимальна швидкість електровена становить 130 км/год.

Як і одноплатформеник марки Citroen, новий «електрокаблук» Opel вийде на ринок в двох варіантах довжини кузова.

Стандартний Combo-e матиме довжину 4,4 м; розмір колісної бази такого автомобіля складе 2785 мм, в його кузові можна буде перевозити предмети довжиною до 3090 мм. Вантажопідйомність стандартного Combo-e становить 800 кг, об’єм вантажного відсіку – від 3,3 до 3,8 куб. м, максимальна маса причепа на буксирі – 750 кг.

Довжина версії XL складе 4,75 м, колісна база такої машини подовжена до 2975 мм. У вантажний відсік об’ємом 4,4 куб. м можна буде завантажити довгоміри до 3440 мм. У стандартну комплектацію подовженого «електрокаблука» входять шість спеціальних кілець для кріплення багажу.