Tesla Model S перетворили на стильний кабріолет (Фото)

Італійська дизайн-студія Ares Design, що випускає унікальні версії люксових автомобілів, представила перший в своєму роді автомобіль Tesla в форматі кабріолета – тут і відкидний дах, і лише двоє дверей, замість чотирьох, і маса інших технічних змін. За основу був узятий електрокар Tesla Model S, який інженерам і дизайнерам студії довелося переробляти досить грунтовно. Головне, що потрібно від кінцевого автомобіля, – це безпека в ході водіння і міцність конструкції. Адже яка користь від люксового електрокара, якщо він може не витримати навантаження.

Щоб звичайний седан перетворився в стильний кабріолет, інженерам Ares Design довелося повністю зрізати дах автомобіля, прибрати всі бічні і задні стійки, після чого встановити нові двері більшої довжини, ніж оригінальні, і замінити кришку багажника. Природно, інженерам довелося потрудитися, щоб після заміни стійок корпус автомобіля не втратив свою міцність. Після цього розробники повністю замінили обвіс «донора», замінивши його більш стильним варіантом з вуглепластика – він легше, але при цьому не програє в міцності. І, звичайно, виглядає більш привабливо, ніж стандартний набір.

Більш того, італійці є авторитетними любителями натуральної шкіри, так що вони вирішили повністю перешити салон Tesla Model S. Тепер він порадує потенційного покупця повною відсутністю синтетики, а ще повністю переробленими сидіннями і масою дрібних дрібниць, які були додані дизайнерами. Але, звичайно, варто уточнити, що при модернізації автомобіля мова йде виключно про косметичні елементи – силова установка, підвіска, рульове управління і інші апаратні елементи залишилися колишніми.

Поки що назвати ціну унікального авто дизайнери не можуть, так як проводять оцінку, але вже заявили, що готові приймати замовлення і переробляти електрокари під замовлення.


Не пропустіть