Ford затримує Mustang Mach-E через проблеми з якістю

Компанія Ford затримує постачання чергової партії електричних кросоверів Mustang Mach-E американським дилерам, щоб провести якісь додаткові перевірки якості.

Продажі першої в історії Ford моделі з електричною силовою установкою – кросовера Mustang Mach-E – стартували в самому кінці 2020 року. Деякі щасливчики вже встигли отримати свої електрокари, однак, як повідомляє видання Electrek, постачання чергової партії з кількох сотень примірників електричних «Мустангів» відкладені як мінімум на місяць через виниклі проблем з якістю. Виробникові потрібен час, щоб провести додаткові перевірки і при необхідності усунути всі дефекти.

Чим конкретно викликана необхідність проведення додаткових перевірок якості, не повідомляється. Глава підрозділу концерну з випуску електромобілів Даррен Палмер на питання журналістів відповів, що якість є одним з переваг Mustang Mach-E перед конкурентами. І, недвозначно натякаючи на Tesla, додав, що у електрокроссовера Ford кузовні деталі встановлені рівно і не розрізняються кольором, що не відвалюються бампери і дах, а дверні ручки не примерзають на морозі.

Джерело motor.ru

Не пропустіть