Нова “сімка” BMW виїхала на зимові тести (Фото)

Фірма BMW на сьогоднішній день здійснює роботи по створенню 7-Series майбутньої генерації. Офіційна прем’єра транспортного засобу повинна відбутися в кінці 2022 р початку 2023 р.

Нинішня варіація BMW 7-Series поточного модельного року представляє собою частину генерації G11/G12, яку запустили в 2015 р

Першими випробуваннями новинки зайнялися в березні минулого року. BMW також тестувала більш унікальний електричний седан, який повинен називатися i7.

Цього разу компанія приступила до випробувань авто 7-Series, з переробленими вихлопними отворами. Цього разу були помічені дві варіації, які мають чорні колеса, інтегровані вихлопні патрубки, а також ДВЗ.

Минулі тести стосувалися повністю електричних машин. Для варіацій з сріблястими колесами вихлопні труби були збільшені. Для серійних варіантів вони отримають менші розміри.

Обидві модифікації є сильно замаскованими. Для фар і задніх ліхтарів передбачений абсолютно інший вигляд.

Автобренд запропонує нову варіацію 7-Series з бензиновою, гібридною і повністю електричною установкою. Швидше за все, в новинці будуть використовувати рядну «шістку» і мотори V8. Однак модельний ряд втратив двигун V12.

Згідно з очікуваннями, i7 отримає пару електромоторів на 523 к.с. Разом з ними буде функціонувати акумуляторна батарея на 100 кВт/год, яка забезпечує дальність ходу в 480 км.


Не пропустіть